WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

TEAMWEARXPERTS BLOG

Met regelmaat plaatsen wij blog berichten over RPM teamkleding. Dat kan inhoudelijk over onze producten gaan of over uitgevoerde projecten voor onze klanten. Wil jij je ervaring delen, dan kun je reageren op een blog of je kunt middels je eigen account een blog schrijven.

2024-03-19

Kleding voor fundraising

Wielerkleding voor Alpe d’Huzusjes
In 2023 had deze groep het idee opgepakt om geld inzamelen te koppelen aan de uitdaging om zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez op te rijden. TeamwearXperts ging het gesprek met de 4 dames aan en al snel was duidelijk dat custom wielerkleding gekoppeld aan het goede doel een hele mooie combinatie was.
Afgesproken werd om snel te starten met het benaderen van locale ondersteuners in de regio Maas & Waal. Er bleek goed draagvlak te zijn en de ene na de andere onderneming stapte mee in dit mooie project. Om het pakket aan wielerkleding tussentijds reeds gestalte te geven, werd er steeds een aanpassing gedaan. Zo was voor de potentiële ondersteuners duidelijk, welke richting het op zou gaan.

RPM-logo-witte-achtergrond.png

Uiteindelijk was het tenue vol en was er een mooi bedrag bijeen gebracht om met een gerust hart aan Alpe d’Huzes  te gaan deelnemen. De wielerkleding werd verder compleet gemaakt qua ontwerp en de Ter Hoeven Verfgroep zegde toe om de toevoeging van diverse accessoires en custom polo’s te facilliteren. De groep kon op pad als echte pro’s.

Het geeft een ontzettend voldaan gevoel om aan een dergelijke uitdaging mee te kunnen werken en om een mooie bijdrage, allemaal samen, te doen voor het goede doel.

Over Alpe d’Huzes:
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. 

Trebron - 11:01:59 @ teamwear projecten | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.




 
E-mailen
Bellen
Instagram