TEAMWEARXPERTS BLOG

Met regelmaat plaatsen wij blog berichten over RPM teamkleding. Dat kan inhoudelijk over onze producten gaan of over uitgevoerde projecten voor onze klanten. Wil jij je ervaring delen, dan kun je reageren op een blog of je kunt middels je eigen account een blog schrijven.

2021-11-02

#21001 Voor professionele teamkleding moet je bij RPM zijn

RPM-logo-witte-achtergrond.png
TeamwearXperts werkt alweer een ruim aantal jaren met RPM. Tot voor kort werd onze informatie aangeboden op onze website www.teamwearxperts.nl. Doordat wij flexibeler wilden werken, hebben we besloten om een totaal nieuwe website te bouwen, met completere info dan voorheen.

Vanaf nu vind je ons via: https://www.teamwearxperts.com 

RPM is jouw leverancier voor professionele teamkleding. Zij zijn gevestigd in de provincie Treviso in Noord Italie. Het huidige pand werd door hun rond de laatste jaarwisseling betrokken. 

Meer over RPM:
Passie en stijl zijn Made-in-Italy-vlaggen, trots gevlogen door RPM-Cycling-producten.
Het hoofdkantoor is gevestigd in een sportdistrict in het noordoosten van het land, dat al tientallen jaren een gevestigde waarde is in deze branche, waar specialisatie en samenwerking zijn ontstaan en gevolgd door wereldwijde groei en succes.

Van onderzoek en ontwikkeling tot de laatste details van de collectie, alle verwerkingsfasen worden intern beheerd en uitgevoerd: modellen en afbeeldingen worden binnen het bedrijf ontworpen en ontwikkeld, materialen worden getest door professionals en experts, e-commerce wordt rechtstreeks afgehandeld om de beste productiekwaliteit te garanderen en de beste klantenservice, waar en wanneer dan ook.

RPM Cycling werkt zij aan zij met Dr.Pad, een internationaal bekend en gewaardeerd merk, gespecialiseerd in de productie van fietspads:  de twee bedrijven bundelden hun knowhow om fietsers maximale prestaties en comfort te bieden, elke dag op elke weg.

TeamwearXperts en RPM zitten kort op de bal. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. RPM gebruikt ecologisch verantwoorde inkt voor hun sublimatie-techniek. Materialen zijn waar mogelijk afkomstig van gerecycelde grondstoffen of tenminste voor een deel ervan. Samenstelling van kleding is dusdanig, dat het grootste comfort voor de gebruiker wordt gewaarborgd. Aanbevelingen van onze klanten worden altijd mee genomen.

DE STIJL VAN KWALITEIT - 100% GEMAAKT IN ITALIE - MET EEN OPTIMALE SERVICE

Admin - 14:06:41 @ RPM Sartoria Sportiva | Een opmerking toevoegen 
E-mailen
Bellen
Instagram