TEAMWEARXPERTS BLOG

Met regelmaat plaatsen wij blog berichten over RPM teamkleding. Dat kan inhoudelijk over onze producten gaan of over uitgevoerde projecten voor onze klanten. Wil jij je ervaring delen, dan kun je reageren op een blog of je kunt middels je eigen account een blog schrijven.

2021-11-29

RPM en Twex bedrukte nekwarmers

Vanaf nu hebben we complete informatie over de bedrukte nekwarmers van RPM en Twex toegevoegd aan de TeamwearXperts website. De informatie was al beschikbaar via onze Nekwarmermakers website, maar het leek ons goed om de informatie uitgebreider paraat te hebben, naast onze RPM teamwear info.

Combinatie met teamwear
Gebleken is, dat er vaak interesse is om bedrukte nekwarmers direct mee te nemen bij de teamwear bestelling. Op zich is dat erg handig, omdat het ontwerp dan direct kan meelopen. Het wordt op die manier direct volledig afgestemd op de teamkleding.
Daarnaast is een nekwarmer een veel gebruikt accessoire bij bikers. Zeker nu het kouder wordt, is het eigenlijk een onmisbare toevoeging aan de teamwear-uitrusting.

2 merken bedrukte nekwarmers bieden we aan
TeamwearXperts biedt de merken RPM en Twex aan. Op het moment dat er een teamwear project voor je loopt, ligt het voor de hand om te kiezen voor RPM. Dan ligt het in 1 hand en kan het met dezelfde order meelopen. Vaak kan er in de mix nog wel wat aan de prijs gesleuteld worden. Financieel maken we het zo extra aantrekkelijk voor je. Uiteraard is de keuze aan jezelf. Als Twex budgettair beter bij je plannen past, dan schakelen we met je mee.

Zowel RPM als Twex kan je met kleinere aantallen vanaf 25 stuks al helpen. Buuf daarentegen, wat gezien mag worden als HET merk op het gebied van nekwarmers, heeft de policy dit jaar aangepast en verlangd een minimum-order van 100 stuks. Vanuit hun oogpunt hebben we daar alle begrip voor. Op de gigantische aantallen die Buff produceert per jaar is een order van 25 stuks peanuts. Voor ons is echter elke order belangrijk en wij willen je zoveel mogelijk kunnen helpen.

Heb je een grotere order van 100 stuks of meer, dan bieden we je met alle plezier Buff aan. Buff Spanje is bijzonder flexibel en kan je snel van mooie ontwerpen voorzien. De levertijd vanaf de goedkeuring is relatief kort maar hangt af van het bestelmoment. In de drukke eindejaars periode adviseren we je op tijd je order bij ons te plaatsen. Orders gaan first in first out, een fair systeem waarvan niet wordt afgeweken.

Hele ruime mogelijkheden bij RPM en Twex:
De informatie over de bedrukte sjaals wordt regelmatig aangepast met nieuwe mogelijkheden. Op dit moment is het afgestemd en compleet. Via de site kun je eenvoudig een aanvraag bij ons neerleggen. We reageren daar terstond op. Vanaf daar gaat de trein snel aan het rollen en kunnen we je binnen hele korte tijd van kwalitatief onderscheidende nekwarmers voorzien. Met een zeer creatief artwork-team garanderen wij je speciale ontwerpen, die jou zullen verbazen.

Trebron - 19:42:49 | Een opmerking toevoegen 
E-mailen
Bellen
Instagram