HET RPM TEAMKLEDING PROCES

Onderstaande proces-omschrijving is identiek voor alle RPM teamkleding, of het nu gaat om fiets teamkleding of loop teamwear.

Orderverstrekking

Je hebt een offerte ontvangen van TeamwearXperts en gaat ermee akkoord. Dat vinden we natuurlijk erg fijn. We doorlopen nu de volgende stappen:

  • We sturen je een relatie-formulier toe. Dat vul je volledig in en stuurt het z.s.m. via e-mail retour.
  • We spreken alle items die je wilt bestellen door, zodat alles zeker klopt.
  • Je ontvangt van ons een teamwear passet, om de juiste maat per persoon vast te kunnen stellen.
  • Je dient nu conform de orderbevestiging de (deel)factuur aan ons te voldoen.

Het ontwerpstadium

  • We ontvangen een opgave van de gewenste kleuren op basis van PMS (Pantone) kleurnummers. Als deze niet bekend zijn, kunnen we op basis van overleg de beste kleuren vaststellen. Op verzoek begeleiden we je in dit traject.
  • We ontvangen de logo bestanden als vectorbestanden. Bekende bestandsformaten hiervoor zijn o.a. .ai; .eps of pdf. Bij twijfel vraag het ons aub. Niet vectorbestanden als .jpg of .pms kunnen wij niet gebruiken, omdat we dan de kwaliteit niet kunnen garanderen.
  • Logo-bestanden van onvoldoende kwaliteit kunnen we eventueel reconstrueren tegen uurtarief. Deze service kunnen we bieden maar dit heeft echter niet onze voorkeur, daar moeten we eerlijk in zijn.
  • Je stuurt ons een idee van het ontwerp toe of we spreken het telefonisch met je door.

Het ontwerp of meerdere ontwerpvoorstellen worden in 3D aan je voorgelegd. Je ontvangt per e-mail een ontwerplink. Met de link kijk je wat je het mooist vindt en dat ontwerp passen we desgewenst nog verder voor je aan. Als je al over teamkleding van derden beschikt, kunnen we dat ontwerp als leidraad gebruiken, mocht je dezelfde stijl weer willen. Mooier is echter om ons een re-styling te laten doen.

De goedkeuring van het ontwerp

Zodra het ontwerp 100% akkoord is voor je, keur je het schriftelijk goed via e-mail. Formeel ligt dat ontwerp dan vast voor de opstart van de productie. Als je ons de maten ook hebt gegeven per item, kunnen we de order bij RPM inschieten.

De productie van je order

Het ontwerp en de maten zijn nu definitief. De teamwear wordt in productie genomen. Voor de RPM orders dien je rekening te houden met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 werkweken. In alle gevallen wordt echter een exacte leverindicatie via e-mail aan je door gegeven, nadat de order bij de fabrikant is. Het moment bepaalt de doorlooptijd.

De uitlevering van je order

Normaliter wordt elke order door ons geinspecteerd voorafgaand aan de levering. In geval van een strakke deadline kan een order direct vanaf de fabrikant worden geleverd. Dit bespaart een aantal dagen. Eventuele meerkosten voor een koerier worden na opgave volledig doorbelast.

Wat indien er een strakke deadline van toepassing is?

Wanneer wij over je deadline geïnformeerd worden, vragen we vooraf bij de fabrikant na of de levertijd haalbaar is. Zo ja is er niets aan de hand. Indien het onmogelijk is, koppelen we de kortst mogelijke levertijd aan je terug. Als je daarmee uit de voeten kunt, dan hanteren we die levertijd. In geval van een korte deadline, dien je zelf snel te schakelen voor de snelle voortgang van het proces! 
E-mailen
Bellen
Instagram