RPM CUSTOM MONDKAPJES 

Mondkapjes - wie heeft er niet over gesproken de afgelopen tijd? Het blijft een discussiepunt of ze nu wel of niet helpen. Zelf hanteren we toch echt het principe baat het niet, het schaadt zeker niet. Doe je het niet voor een ander, doe het dan voor jezelf.

Geloof jij in het nut van mondkapjes en lijkt het je leuk om mondkapjes aan te schaffen voor je bedrijf, instelling of vereniging dan zijn wij de aangewezen partner voor je om ze te produceren. Qua werkwijze werkt het identiek aan het ontwerpen van een customised nekwarmer. Na jouw schriftelijke goedkeuring van het artwork, kan RPM de productierun starten. Meestal worden de mondkapjes dan al binnen 14 dagen via FEDEX uitgeleverd.


De staffeling gaat per 100 - 200 - 500 - 1000 stuks. Bij belangstelling kun je de aanvraag voor een offerte invullen en verzenden, die je kunt vinden onder contact met het formulier .

Qua kleuren zijn er geen beperkingen. Het artwork kan fullcolor zijn, maar mocht je een mondkapje in 1 kleur wensen, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Kleuren kun je aangeven via pantonenummers. Logobestanden lever je aan als vectorbestand, zoals .ai; .eps of .pdf. Elk artwork blijft in ons archief voor een latere herhalingsorder. Mocht daarop eventueel iets worden aangepast, bijvoorbeeld door een aangepast logo, dan kan dat meestal als service voor je geregeld worden.

 
E-mailen
Bellen
Instagram