- ONTWERP JE TEAMWEAR
 

OVER RPM

TeamwearXperts is de handelsagent voor RPM / Sartoria Sportiva s.r.l. Jouw intermediair om elk teamwear project om te zetten in het beste teamkleding pakket.

RPM is de maateenheid voor de trapfrequentie, gedefinieerd door de verhouding tussen spierkracht en rotatiesnelheid, om het aantal omwentelingen per minuut van het pedaal aan te geven.

RPM kleedt de fietser die innovatieve kleding wil, die tegelijkertijd presteert en stijlvol is, in staat om de top van de sport te bereiken zonder een modieuze en eigentijdse look op te geven.

De sleutel tot het overwinnen van de moeilijkste uitdaging is om op je fiets te stappen en op de pedalen te trappen, waarbij je de juiste balans vindt tussen benen en hart, tussen concurrentievermogen en passie.

RPM is een dynamisch en toekomstgericht merk, altijd op zoek naar een bredere horizon om te voldoen aan de behoeften van professionele en amateursporters met kledingstukken die niet onopgemerkt zullen blijven dankzij hun kwaliteit en design.

RPM Cycling is de revolutie van de wielrenner die op zoek is naar de winnende match tussen prestatie en stijl: we ontwerpen en realiseren sportkleding op maat voor de beste rijervaring.

- Gemaakt in Italië -

Van start tot finish!

Passie en stijl zijn Made-in-Italy-vlaggen, trots gevlogen door RPM Cycling-producten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het sportdistrict in Treviso, het noordoosten van Italie, dat al tientallen jaren een gevestigde waarde is in deze branche, waar specialisatie en samenwerking zijn ontstaan ​​en gevolgd door wereldwijde groei en succes.

Van onderzoek en ontwikkeling tot de laatste details van de collectie, alle verwerkingsfasen worden intern beheerd en uitgevoerd: modellen en afbeeldingen worden binnen het bedrijf ontworpen en ontwikkeld, materialen worden getest door professionals en experts, e-commerce wordt rechtstreeks afgehandeld om de beste productiekwaliteit te garanderen en de beste klantenservice, waar en wanneer dan ook.

RPM Cycling werkt zij aan zij met Dr.Pad, een internationaal bekend en gewaardeerd merk, gespecialiseerd in de productie van fietszemen:  de twee bedrijven bundelden hun knowhow om fietsers maximale prestaties en comfort te bieden, elke dag op elke weg.
 
E-mailen
Bellen