SUBLIEME RPM TEAMWEAR

RPM maakt waar mogelijk gebruik van 100% gerecycelde materialen, afkomstig van gerecycelde heldere PET flessen. Zorg voor het milieu, gewoon omdat het kan. Daarnaast wordt ecologisch verantwoorde Mimaki inkt gebruikt voor de bedrukking. Deze combinatie samen, maakt dat er een kleinere voetafdruk wordt achter gelaten. RPM maakt het verschil.

Het verschil wordt vanzelfsprekend vooral gemaakt met een verbluffend pakket aan teamkleding. Afgestemde panelen die zorgen voor comfort, perfect flatstitching stikwerk wat zorgt voor een vrijwel naadloze aansluiting op jouw lijf. Een europees georiënteerde maatvoering, geënt op de nederlandse sporter.

Eindelijk kunnen we het gaan hebben over waar het werkelijk om gaat en waardoor je op onze website bent belandt, namelijk teamkleding. RPM kent meerdere disciplines, die we op de onderliggende pagina's verder zullen toelichten.

WAT LEVERT RPM?

Voor al het artwork en de productie van de RPM teamwear of accessoires geldt, dat er de grootste zorg aan wordt besteedt. Het is immers van het grootste belang om jou uit te rusten met het beste en het mooiste teamwear pakket wat maar mogelijk is. TeamwearXperts kan lezen en schrijven met RPM en vertaald jouw idee naar het optimale plan.

Wij wensen je nu al veel sportplezier met RPM teamkleding! 
E-mailen
Bellen
Instagram