RPM AFTER RACE WEAR

TeamwearXperts wil jou graag een totaalpakket aanbieden. RPM After Race kleding hoort er dus ook bij. Onder after race verstaan wij kleding die jij kunt dragen om naar een wedstrijd of toertocht te gaan en om na je race weer te gebruiken als je naar huis gaat.

Deze kleding kunnen wij ook voor je bedrukken. Niet zoals de teamwear maar bijvoorbeeld door de opdruk van een logo, middels floc, middels beplakking met vinyl of een geborduurd logo. Dit kan afgestemd worden op jouw teamwearpakket en zorgt dat jij als locale fietsgroep de uitstraling krijgt van een professioneel team. Je kunt hierbij denken aan sweaters, polo’s, t-shirts, trainingspakken, fleecemutsen etc.

De merken Buff® en CamelbaK kunnen wij eveneens voor je personaliseren. Dus als je een Buff met eigen uitstraling of logo wilt of een mooie CamelbaK bidon met het bedrijfslogo of je clublogo dan is dat voor ons geen enkel probleem. In combinatie met je teamkleding kan een Buff® of CamelbaK project gelijktijdig meelopen.

Vraag ons altijd naar de ruime mogelijkheden die TeamwearXperts hier aan jou kan bieden. Wij zullen het graag aan je aanbieden of voor je uitvoeren. Omdat dit erg specifiek is, vragen wij je altijd exact aan te geven wat je nodig hebt, zodat we de best mogelijke aanbieding voor je kunnen uitwerken.

Hieronder tonen we een aantal artikelen die momenteel volledig customised geleverd kunnen worden. De items kunnen geleverd worden vanaf 5 stuks. Staffelprijzen op aanvraag. Maatvoering XS t/m XXXL.

RPM Down-jacket

Het Down jack is een gewatteerd jack wat in meerdere kleuren combinaties geleverd kan worden. Bijvoorbeeld zoals in het onderstaande plaatje. Op de rechterborst kan een club- of bedrijfslogo worden geborduurd.

Softshell met capuchon

Dit betreft een softshell jack wat wind- en waterdicht is en aan de binnenzijde voorzien van zacht fleece. Aan de voorzijde zijn 2 zakken voorzien, die open geleverd kunnen worden of voorzien worden van ritsen om ze volledig af te sluiten. Het jack is voorzien van een hoog sluitende capuchon.

Softshell zonder capuchon

Dit betreft een softshell jack wat wind- en waterdicht is en aan de binnenzijde voorzien van zacht fleece. Aan de voorzijde zijn 2 zakken voorzien, die open geleverd kunnen worden of voorzien worden van ritsen om ze volledig af te sluiten. Het jack is niet voorzien van een capuchon.

Poloshirt

Het polyester poloshirt kan volledig customised geleverd worden middels sublimatie. Qua ontwerp kun je het vrijwel net zo gek maken als je wilt.

T-shirt

Het polyester t-shirt kan volledig customised geleverd worden middels sublimatie. Qua ontwerp kun je het vrijwel net zo gek maken als je wilt.


 
E-mailen
Bellen
Instagram