RPM FIETS TEAMKLEDING

Ontwerp nu je eigen fietskleding voor jouw vriendenteam of vereniging. TeamwearXperts cycling teamwear kent de hoofdgroepen zomerkleding, winterkleding en accessoires. Wil je eigen design sokken? Ontwerpen we mee. De RPM teamkleding is van een professioneel niveau en altijd wordt er met een kritische blik gekeken naar de ontwikkelingen in de wedstrijdsport. Onze producent RPM heeft de 110 lijn als top-uitrusting voor de meest veeleisende wielrenner.

RPM fiets teamwear kent 3 lijnen:

  • Linea 60 voor de beginnende of recreatieve fietser
  • Linea 90 voor de aktieve fietser die meermaals per week aktief is op de fiets
  • Linea 110 voor de meest veeleisende fiets veelvraat of wedstrijdrenner
Linea 60
Linea 90
linea 110


Sportief goed presteren kun je alleen maar als het tussen je oren goed zit. Je kleding maakt hier een zeer wezenlijk onderdeel van uit. Doordat
RPM ontzettend kritisch is, garanderen zij een constante kwaliteit. De pasvorm is optimaal gesneden, met een minimum aan naden. De naden zijn met een multinaald stikwerk gefabriceerd, waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan.

Geen discussie over de materialen. Die moeten altijd eersteklas zijn! Of je nu kiest uit onze basislijn 60, onze mediumlijn 90- of de toplijn 110, het beste voor jou als biker is niet goed genoeg. De pasvorm en het draagcomfort daar gaat het om. De bedrukking is van de hoogste kwaliteit, zodat zelfs de kleinste logo’s of teksten altijd scherp en goed leesbaar zijn.

Maatverloop

Bij het maken van een ontwerp dienen we altijd rekening te houden met het maatverloop van maat XS naar maat XXXL. Je kunt je voorstellen, dat als je bij een kleine maat dicht bij de rand een tekst of logo zet, het bij een grote maat op een visueel andere positie lijkt te staan. Geen nood! Wij helpen je daarbij. Onderstaand plaatje laat het perfect zien wat we bedoelen. Let hierbij op de Italiaanse vlag.

maatverloop-ontwerp
maatverloop-ontwerp

Wasvoorschriften

Mits de wasvoorschriften nageleefd worden, heb je een pakket kleding van RPM voor een lange periode en zal de kleurvastheid je verbazen. Zelfs na langere tijd ben jij met je clubkleding nog steeds een heuse ambassadeur voor je club of je sponsors.

Een bijpassende customised nekwarmer erbij?

RPM produceert voor ons met regelmaat custom nekwarmers. Wanneer je toch al teamkleding laat maken door ons, dan is het een idee om daar meteen een buffje bij te laten ontwerpen. Het kan volledig matchen met je teamwear en is een ontzettend bruikbare toevoeging aan je kledingpakket. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik als bandana onder je fietshelm of als nekwarmer in de frissere periode. Zou je een custom BUFF® (minimum 100 stuks) of TWEX nekwarmer (minimum 25 stuks) willen, dan kan dat natuurlijk net zo makkelijk.

Nekwarmers met FFP1 en FFP2 mondkapjes maken we ook

Voor wanneer je onderweg een koffiestop plant, is het momenteel nog nodig om een mondkapje te gebruiken. In onze RPM specials vindt je een custom nekwarmer met een pocket om een FFP masker in te doen. Op die manier ben je goed beschermd en voldoe je aan de huidige adviezen. Custom mondkapjes die maken we ook bij RPM. Mocht je die overwegen, dan kunnen we dat zeker voor je verzorgen.


 
E-mailen
Bellen
Instagram