RPM LINEA 60

De RPM linea 60 is de instaplijn voor de wielerkleding. We noemen deze categorie custom wielerkleding de Relaxed Fit. De shirts zijn in het geheel uit 1 soort materiaal opgebouwd en voorzien van een korte rits. Het achterpand is voorzien van 3 gescheiden zakken en van een siliconengripper aan de onderrand. De bibshorts zijn in geheel uit 1 soort Lycra materiaal, zijn voorzien van mesh bretels en hebben een siliconen gripper aan de onderrand, maar geen flex banden.

RPM broeken

De broeken zijn al voorzien van een goede standaard zeem. Tegen meerprijs kunnen ze voorzien worden van een hogere kwaliteit zeem. Een zeem is zeer persoonlijk maar is een essentiëel onderdeel, waar je nooit op moet besparen volgens ons. Bovendien vallen de meerkosten erg mee in relatie tot de gebruiksduur van de broek.

De RPM zemen


De overige kleding voor lente, herfst en zomer is toegevoegd aan de collectie van linea 90. In die collectie wordt geen verder onderscheid gemaakt voor de relaxed, race of pro fit.

Naar linea 90

RPM kent eveneens een collectie van accessoire, zoals arm- en beenstukken, handschoenen, overschoenen, nekwarmers en sokken. Via onderstaande knop, ga je direct naar de juiste pagina.

Accessoires


 
E-mailen
Bellen
Instagram