RPM LINEA 90

De RPM linea 90 is de lijn voor de aktieve fietser. We noemen deze categorie custom wielerkleding de Race Fit. De shirts zijn in het geheel uit 2 soorten materiaal opgebouwd en voorzien van een doorlopende rits. Het achterpand is voorzien van 3 gescheiden zakken en van een siliconengripper aan de onderrand. De bibshorts zijn in geheel uit 2 soorten Lycra materiaal, zijn voorzien van mesh bretels en hebben een flex band van 2,5 cm met siliconen gripper aan de onderrand.

RPM broeken

De broeken zijn al voorzien van een goede standaard zeem. Tegen meerprijs kunnen ze voorzien worden van een duurdere zeem. Een zeem is zeer persoonlijk maar is een essentiëel onderdeel, waar je nooit op moet besparen volgens ons. De meerprijs is relatief laag in relatie tot de gebruiksduur van de broek.

De RPM zemen

RPM kent eveneens een collectie van accessoire, zoals arm- en beenstukken, handschoenen, overschoenen, nekwarmers en sokken. Via onderstaande knop, ga je direct naar de juiste pagina.


Accessoires


Ben jij een renner die ontzettend veel fietst, rijdt je wedstrijden of wil je alleen maar het bese van het beste, dan is de linea 110 jou op het lijf geschreven. Onderstaande knop lijd je er direct heen.

linea 110


 
E-mailen
Bellen
Instagram